Mad Charlie 3

Mad Charlie 3

  •  
     
    Generating profile stats...

Bulletin Board

Default-user-icon-comment
or to post this comment
  • Rooster Head posted 57 days ago

    Rooster Head

    How are you madman?

  • The GOAT 36 posted 100 days ago

    The GOAT 36

    Referee? LOL Rock will MAIN EVENT!!

  • The GOAT 36 posted 103 days ago

    The GOAT 36

    THE ROCK SHOULD MAIN EVENT WM32

  • Rooster Head posted 104 days ago

    Rooster Head

    No problem man. And Reigns is the best. Balee Dat.

  • Rooster Head posted 131 days ago

    Rooster Head

    Thanks for the add madman.

  • Black Widow posted 301 days ago

    Black  Widow

    oh! Sorry for the late response! Bulan posa ni memang busy dan agak memenatkan nak online... hehe!

    Saya tak pegy.... schedule untuk kejer dah kuar... dan saya kena shift malam.... so memang tak boeh nak pi.... :')

  • Black Widow posted 311 days ago

    Black  Widow

    silap tuh.... kat sini sikit... tapi kat pages yang BM punya... banyak kot.... even tiket untuk 700 ringgit punya dah tinggal sikit orang booking.... tu belom time proticket.com official bukak kaunter jual tiket... :-)

  • Black Widow posted 311 days ago

    Black  Widow

    ni satu lagi BR account orang Malaysia punya:
    http://bleacherreport.com/users/2615990-zinger-burger

  • Black Widow posted 311 days ago

    Black  Widow

    kebanyakan tak aktif nak komen, masa mula start dengan BR dulu ada 2, 3 orang yang tegur... salah sorangnya dia ni...
    http://bleacherreport.com/users/1874655-robin-nico

    tapi tu lah, baru jer nak aktif dengan BR dia dah blah pulak...

    as for wrestlinginc, aku dengan that rockybaia tu jer....

    divadirt pun ada 2 orang, tapi sejak diorang tukar nama dah susah nak kenal yang mana satu...

  • Black Widow posted 311 days ago

    Black  Widow

    oh okay....kalo cam tu rasanya memnag agak banyak orang Malaysia yang ada kat wrestlinginc and BR ni... susah nak detect.... sebab sumer cakap omputeh... haha!

More