Mad Charlie 3

Mad Charlie 3

  •  
     
    Generating profile stats...

Bulletin Board

Default-user-icon-comment
or to post this comment
  • Black Widow posted 163 days ago

    Black  Widow

    oh! Sorry for the late response! Bulan posa ni memang busy dan agak memenatkan nak online... hehe!

    Saya tak pegy.... schedule untuk kejer dah kuar... dan saya kena shift malam.... so memang tak boeh nak pi.... :')

  • Black Widow posted 174 days ago

    Black  Widow

    silap tuh.... kat sini sikit... tapi kat pages yang BM punya... banyak kot.... even tiket untuk 700 ringgit punya dah tinggal sikit orang booking.... tu belom time proticket.com official bukak kaunter jual tiket... :-)

  • Black Widow posted 174 days ago

    Black  Widow

    ni satu lagi BR account orang Malaysia punya:
    http://bleacherreport.com/users/2615990-zinger-burger

  • Black Widow posted 174 days ago

    Black  Widow

    kebanyakan tak aktif nak komen, masa mula start dengan BR dulu ada 2, 3 orang yang tegur... salah sorangnya dia ni...
    http://bleacherreport.com/users/1874655-robin-nico

    tapi tu lah, baru jer nak aktif dengan BR dia dah blah pulak...

    as for wrestlinginc, aku dengan that rockybaia tu jer....

    divadirt pun ada 2 orang, tapi sejak diorang tukar nama dah susah nak kenal yang mana satu...

  • Black Widow posted 174 days ago

    Black  Widow

    oh okay....kalo cam tu rasanya memnag agak banyak orang Malaysia yang ada kat wrestlinginc and BR ni... susah nak detect.... sebab sumer cakap omputeh... haha!

  • Black Widow posted 174 days ago

    Black  Widow

    wrestlinginc???? so ko ni Rockybaia ker??? XD

  • Black Widow posted 176 days ago

    Black  Widow

    sori lambat reply.... busy sangat skunk ni.... well, ko tertengok page yang lain kot... sebab the one yang aku join ni macam banyak bekongsi pendapat pasal wrestling..... share link untuk tengok matches (ROH, TNA) macam-macam lagi lah... ;-)

    PGM pun ada event September nih... pegy tak??

  • Lil Ray-Ray Jr. posted 179 days ago

    Lil Ray-Ray Jr.

    Doesn't sound too good, lol.

  • Lil Ray-Ray Jr. posted 180 days ago

    Lil Ray-Ray Jr.

    Big Red Machine FTW!

  • Black Widow posted 180 days ago

    Black  Widow

    cool! Tak payah nak cakap English, LOL
    -
    Ada facebook??? Pernah dengar tak pasal facebook page "Arena Gusti"?? Page tuh ok tak??

More