BABARACUDA CUDABARABA

BABARACUDA CUDABARABA

About

BABARACUDA has yet to fill out a bio.

Bulletin Board

Default-user-icon-comment
or to post this comment
 • Gianni Verschueren posted 1374 days ago

  Gianni Verschueren

  Bedankt om fan te worden Dimi! Ik zit momenteel middenin een verhuis naar Londen, maar de artikels zullen snel volgen!

 • Gianni Verschueren posted 1797 days ago

  Gianni Verschueren

  Hey Dimi,

  Bedankt voor het compliment!

  Betreffende Fellaini, je hebt het hier over een kopstoot in het aangezicht. Dat is niet enkel een overtreding op een voetbalveld, maar een strafbaar misdrijf. Als Shawcross beslist klacht neer te leggen bij een juridische instantie is "assualt" precies de term die daar gebruikt zal worden.

  Uiteraard is het zonde dat een simple moment van een gebrek aan zelfbeheersing zulke gevolgen kan hebben, en Fellaini heeft nauwelijks een verleden als het op zulke feiten aankomt. Maar dat neemt niet weg dat je het hier over een stevige aanslag in het aangezicht hebt, en niet gewoon "violent conduct" zoals het beschreven staat in de spelregels van de FA. Gezien het feit dat men nu al spreekt van negen speeldagen schorsing denk ik niet dat ik zo uit de band sprak.

  Naast die schorsing hoeft er verder niets over dit onderwerp geschreven worden. Fellaini is een fantastische voetballer die zeker geen reputatie van "vuile speler" verdient en die na het uitzitten van zijn straf gewoon verder kan bouwen aan zijn carriere, al dan niet in het shirt van Everton (want er zijn genoeg topclubs die hem willen hebben).

  Ik ben natuurlijk ook nieuwsgierig naar jouw mening: wat vind jij een passende strafmaat voor Fellaini?

  Nogmaals bedankt voor de complimenten, en no harm done! Iedereen heeft een mening en ik ben blij dat de mensen tenminste de ruggengraat hebben om die ook te verkondigen!